Argeta Junior KokoKrem

Novi proizvod roditeljima i djeci nudi brz i praktičan obrok koji će oduševiti i nahraniti vaše najmlađe u svakom dijelu dana

Argeta Junior, pašteta broj jedan za djecu, razvila je inovativni proizvod koji kombinira dva omiljena dječja namaza – mliječni namaz i kokošja prsa. Kremasta poslastica koja oduševljava djecu svih uzrasta. Novi proizvod roditeljima i djeci nudi brz i praktičan obrok koji će oduševiti i nahraniti vaše najmlađe u svakom dijelu dana. Novi okus, kao i svi ostali Argeta proizvodi, je bez umjetnih pojačivača arome, bez umjetnih boja, bez konzervansa i bez glutena. I što je još bitno za djecu koja još rastu, Argeta Junior KokoKrem izvor je bjelančevina.

“Jako smo ponosni da smo upravo mi u velikoj konkurenciji izabrani za prestižnu titulu Odabranog proizvoda godine. Svaka nagrada je značajna, a posebno značenje ima ona koja dolazi od potrošača. Ovo je još jedan dokaz da je Argeta robna marka koja je prije svega usko povezana sa svojim potrošačima. Ova nagrada svakako nam daje motivaciju i želju da proizvodimo paštetu vrhunske kvalitete, da razvijamo nove okuse, ambalaže, da ulazimo u nove kategorije te na kraju stvaramo globalni identitet robne marke Argeta – kao dinamične, energične, prijateljske i pozitivne marke”, izjavili su iz Atlantic Grupe.