U kompaniji Droga Kolinska, članici Atlantic Grupe koja je najveći europski proizvođač pašteta, odlučili su kvalitetu ovog proizvoda potvrditi na nesvakidašnji način.

Argeta će na pažljivi pregled svojih tvornica, proizvodnog procesa i izbora sastojaka pozvati najstroži žiri i kontrolorke kvalitete kada se radi o izboru obiteljske prehrane – a to su mame. Prijave za tu posebnu misiju otvorene su za sve mame, i to na internetskom portalu www.odobrile-mame.hr, do 2. travnja 2013. godine.

“Za potpuno otkrivanje našeg proizvodnog procesa odlučili smo se zato što želimo podignuti svijest o značaju kvalitete namirnica, o čemu premalo razmišljamo. U Argeti kvaliteta sastojaka i zadovoljstvo kupaca uvijek predstavljaju najviše prioritete u svemu što radimo. Nadam se da ćemo svojim potezom također potaknuti i ostale proizvođače da preuzmu odgovornost i stanu na stranu potrošača”, rekao je Enzo Smrekar, član uprave Droga Kolinske i viši izvršni direktor poslovnog programa Delikatesni namazi u Atlantic Grupi.

Budući da danas kao potrošači nismo uvijek uvjereni u kvalitetu onoga što jedemo i s obzirom da su autoritet pri izboru hrane u obitelji još uvijek mame, u Argeti su ih odlučili pozvati da se na vlastite oči uvjere u kvalitetu Argete i vrhunski način proizvodnje njenih proizvoda.

Argeta je prisutna u više od 20 država i na mnogim tržištima je vodeća trgovačka marka u svom segmentu. I upravo zato Argeta preuzima inicijativu za potpunu transparentnost i ponovno uspostavljanje povjerenja kupaca u procese proizvodnje i pripreme hrane.

Argeta poziva na sudjelovanje najpreciznije, najodlučnije i najnepopustljivije mame, koje su u ime svih mama spremne prihvatiti izazov i uvjeriti se u kvalitetu paštete Argeta.

U tu svrhu, u kompaniji su već potražili Argetine ambasadorice koje će pozivati mame u što detaljnije provjeravanje kvalitete. To su Tatjana Mičovič iz Slovenije i Nataša Gaon Grujić iz Bosne i Hercegovine, obje mame dvoje djece. Tatjana Mičović je u Argeti zaposlena 12 godina i trenutno radi na mjestu rukovoditeljice u tvornici u Izoli. Nataša, koja je trenutno rukovoditeljica prodaje u Bosni i Hercegovini, u Argeti je već sedam godina. U privatnom životu obje su “stroge nadzornice i žiri” izbora i pripreme hrane za svoju obitelj.

“Briga za kvalitetu sirovina moj je posao. Već sam dugo zaposlena u Argeti i svi sastojci idu doslovno ’kroz moje ruke’. Postupak izbora sastojaka strogo je kontroliran i moj je posao da u detalje znam od čega je Argeta doista napravljena”, opisala je svoj svakodnevni rad Tatjana Mičovič, rukovoditeljica kvalitete i Argetina ambasadorica.

Prijave i tijek projekta “Odobrile mame”
Prijave za Argetin projekt “Odobrile mame” otvorene su do 2. travnja za sve slovenske mame. Izbor finalistica, kojemu će moći preko glasovanja na internet lokaciji sudjelovati i šira javnost, predviđen je između 17. i 26. travnja. A mame će Argetinu kvalitetu i način prerade i proizvodnje Argetinih proizvoda osobno provjeravati 10. svibnja 2013. u tvornici u Izoli.

Projekt “Odobrile mame” odvijat će se regionalno, a za mjesto “najstrožeg žirija kvalitete” mogu se natjecati mame iz šest država: Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Kosova.

U prvom krugu lokalni će žiri u pojedinačnoj državi od svih pristiglih prijava najprije izabrati 10 polufinalistica koje će se široj javnosti predstaviti preko prezentacijskog filmića na internetu.

Konačna odluka o tome koja od prijavljenih mama je “najstroži žiri” također će biti u rukama svih potrošača odnosno šire javnosti jer će za svoju favoritkinju moći glasovati na internetskoj stranici projekta.

Sve pobjednice, kojih će zajedno iz cijele regije biti čak 18, poslije toga će se, u svibnju, uputiti na pregled Argetinih tvornica. Neke mame zaustavit će se u Argetinoj tvornici u BiH, a sve mame dolaze 10. svibnja u tvornicu u Izoli, gdje će se na vlastite oči moći uvjeriti u Argetinu kvalitetu.

“Od mama očekujemo odličan odaziv jer će dobiti priliku objektivno presuditi dostiže li proizvodnja Argete njihova stroga mjerila”, naglasio je Enzo Smrekar.

Prijavnicu za Argetin projekt “Odobrile mame” možete pogledati na poveznici.

PROMO