argeta-primaveraDroga Kolinska, divizija Atlantic Grupe, svoju je liniju namaza obogatila novim proljetnim okusom. Primavera, sastavljena iz najboljih komada kokošjeg mesa i svježe pasteriziranog povrća, zadovoljit će i najzahtjevnije gurmane i odvesti ih u kraljevstvo okusa.

Argeta Primavera, kokošja pašteta s dodatkom povrća, utjelovljenje je proljeća po kojem je i dobila naziv. Osim kvalitetnih komadića kokošjeg mesa sadrži crvenu i žutu papriku, luk i rajčicu.

Zahvaljujući dodanom povrću ugodnog je i osvježavajućeg okusa. Proizvedena je na isti način kao ostali proizvodi Argeta kod kojih je za kvalitetu i izvrstan okus od iznimnog značenja pažljiv odabir sastojaka.

“Dodavanjem novih okusa koji slijede moderne prehrambene trendove želimo Argetu još više približiti željama i potrebama današnjeg načina života”, naglasio je Tomaž Arh, izvršni direktor poslovnog područja delikatesnih namaza Droge Kolinske.

Posebnost paštete Argeta i ono što jamči njezinu kvalitetu sama je priprema proizvoda. Proizvedena je od najkvalitetnijih i pomno odabranih komada mesa, a svoju ulogu ima i pravilna kombinacija začina čime se osigurava poznati okus Argete.