avon-trajno-niza-cijena-vizualAvon, vodeća svjetska kozmetička kompanija direktne prodaje, najavio je da će svoje proizvode kupcima na hrvatskom tržištu odsad ponuditi po povoljnijim cijenama. Tako će Avonovi najpopularniji proizvodi, u katalogu označeni vizualom “Trajno niža cijena”, od početka veljače biti dostupni s popustima do 20 posto, i to u fazama, izvijestili su iz te kompanije.

Kao razloge za pojeftinjenje navode nepovoljnu gospodarsku situaciju koja se očituje kroz povećanje nezaposlenosti te smanjenje raspoloživog dohotka većine kupaca koji su pojačano počeli tražiti prilike i ponude koje im pružaju najbolju vrijednost za novac.

Zahvaljujući vodećoj poziciji u pametnoj kupnji kozmetičkih proizvoda na jednom mjestu, Avon će tako svojim korisnicima osigurati uštedu, a istovremeno mreži svojih prodajnih predstavnica Avon Ladies omogućiti kupnju po potpuno konkurentnim cijenama, navode iz tvrtke.

avon-lucija-josipovic“Gospodarska kriza predstavlja izazov za sve. No, budući da smo jedan od najvećih igrača na tržištu već 125 godina, u Avonu vrlo dobro poznajemo potrebe naših kupaca i koristimo svaku priliku kako bismo unaprijedili odnos s njima i učinili im proizvode koje vole pristupačnijima. Ponosna sam na Avonovu dugu tradiciju predanosti ženama koja uključuje društveno odgovorne projekte, ali i naš model direktne prodaje koji svakoj ženi u Hrvatskoj nudi mogućnost financijske neovisnosti“, rekla je Lucija Josipović, Avonova voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju.

Osim nove cjenovne strategije, dolazi i do promjene u dizajnu Avonovog kataloga. Tako su, uz izmijenjeni izgled naslovnica, uvedene i nove rubrike pa je sad jednostavnije upoznati aktualnu ponudu Avonovih proizvoda. Ljubiteljima digitalnih izdanja dostupan je i e-katalog zahvaljujući kojem je pregled proizvoda moguć i na računalu, tabletu ili mobilnom telefonu, ističu iz Avona.