Beauty Day u Avenue Mallu – svratite na besplatno šminkanje

Beauty dayAvenue Mall ovog vikenda sprema pravu beauty poslasticu i svoje posjetiteljice sprema za najbolji večernji izlazak te poklanja kino ulaznice!

Iskoristite jedinstvenu priliku, pozovite sestre, prijateljice, mame, bake, kolegice, partnerice i ove se subote od 17 do 20 sati u Avenue Mallu prepustite u ruke poznate vizažistice Ivane Bilandžije Billy koja će vam osigurati najbrži beauty make-over!

Za Beauty Day Avenue Malla priredili smo crveni tepih na kojemu vas uz make up savjete te profesionalno šminkanje očekuje i pletenje trendy pletenica, uređivanje noktiju te brojni korisni beauty tips&tricks!

Pohvalite se novim izgledom i poslušajte savjete naše iskusne manekenke koja će vam pokazati kako pozirati za savršenu fotografiju, koju će na kraju crvenog tepiha profesionalni fotograf i ovjekovječiti. A nakon toga spremni ste za najluđi subotnji izlazak!

Uz sve to, očekuju vas i brojni popusti na kozmetičke proizvode te odlična atmosfera koja se može nastaviti kao klasičan ‘babinjak’ u kafićima, kinu, Food Palaceu ili slastičarnici Avenue Malla.

Vidimo se ove subote od 17 do 20 sati u Avenue Mallu! Svakoj posjetiteljici Beauty eventa poklanjamo CineStar kino ulaznice.

PROMO