carlsberg-croatia-dan-otvorenih-vrata-001Carlsberg Croatia i ove godine otvara svoja vrata za Koprivničance i njihove goste. Besplatan Renesansni Pan vlak iz Zagreba i autobus iz Varaždina voze posjetitelje na Dan otvorenih vrata pivovare Carlsberg Croatia i Renesansni festival

Pivovara Carlsberg Croatia sa svojim je brendom Pan već četvrtu godinu zaredom ponosni pokrovitelj Renesansnog festivala u Koprivnici, jednog od najznačajnijih festivalskih atrakcija u kontinentalnom dijelu Hrvatske.

Uz Renesansni festival Carlsberg Croatia i ove godine organizira Dan otvorenih vrata u subotu 3. rujna s početkom u 12.00 sati.

Kako bi Dan otvorenih vrata i Renesansni festival približila gostima iz drugih gradova Carlsberg Croatia organizira besplatan Renesansni Pan vlak iz Zagreba te besplatan prijevoz autobusom iz Varaždina. Naime, prošle je godine vlak iz Zagreba prevezao 300 posjetitelja, a s obzirom na veliki odaziv i interes ove je godine osiguran i besplatan prijevoz za Varaždince.

carlsberg-croatia-dan-otvorenih-vrata-002Koprivničanci i njihovi gosti tijekom posjeta pivovari upoznat će se s procesom proizvodnje piva Carlsberga Croatia te se usput osvježiti Panom nakon čega će zabavu i druženje nastaviti uz bogat program Renesansnog festivala.

Naravno, Pan je i ove godine zadužen za osvježenje na festivalu sa svim svojim okusima Pan Lagerom, Pan Pšeničnim, Pan Zlatnim i Pan Radlerom, ističu iz pivovare.

PAN RENESANSNI VLAK IZ ZAGREBA – RASPORED 3.9.2011.
10.06 RENESANSNI PAN VLAK KREĆE IZ ZAGREBA ZA KOPRIVNICU
11.40 POLAZAK AUTOBUSA SA ŽELJEZNIČKOG KOLODVORA U KOPRIVNICI NA DAN OTVORENIH VRATA U PIVOVARU CARLSBERG CROATIA
12.00 POČETAK DANA OTVORENIH VRATA
14.00 POLAZAK AUTOBUSA IZ PIVOVARE CARLSBERG CROATIA NA RENESANSNI FESTIVAL
19.50 POLAZAK AUTOBUSA SA RENESANSNOG FESTIVALA NA ŽELJEZNIČKI KOLODVOR
20.50 POLAZAK RENESANSNOG PAN VLAKA ZA ZAGREB
22.03 DOLAZAK U ZAGREB

PAN RENESANSNI AUTOBUS IZ VARAŽDINA – RASPORED 3.9.2011.

10.30 RENESANSNI PAN AUTOBUS KREĆE IZ VARAŽDINA ZA KOPRIVNICU (autobus kreće s ugibališta kod željezničkog kolodvora nasuprot hotela Varaždin)
12.00 DOLAZAK U PIVOVARU CARLSBERG CROATIA I POČETAK DANA OTVORENIH VRATA
14.00 POLAZAK AUTOBUSA IZ PIVOVARE CARLSBERG CROATIA NA RENESANSNI FESTIVAL
20.00 POLAZAK RENESANSNOG PAN AUTOBUSA ZA VARAŽDIN
21.30 DOLAZAK U VARAŽDIN