Best Buy Award: Karlovačko pivo izbor potrošača Br. 1

Kada hrvatskog potrošača upitate o pivu najboljeg omjera cijene i kvalitete na osnovu vlastitog iskustva i mišljenja, najčešće odgovara: Karlovačko

Prema rezultatima najnovijeg Best Buy Award istraživanja u Hrvatskoj, hrvatski potrošači, odnosno ispitanici koji su sudjelovali u Best Buy Award istraživanju, smatraju da im prema njihovom iskustvu i mišljenju Karlovačko nudi najbolji omjer cijene i kvalitete kada je riječ o pivu u Hrvatskoj, izvijestili su iz Karlovačke pivovare.

Naime, u nedavno održanom istraživanju Best Buy Award u Republici Hrvatskoj, ispitanicima, građanima Hrvatske, korisnicima interneta, u istraživačkoj anketi putem web obrasca postavljeno je sljedeće pitanje: “Navedite naziv proizvođača odnosno ponuđača PIVA koji po vašem osobnom iskustvu nudi u Hrvatskoj apsolutno najbolji omjer cijene i kvalitete?”

Najviše ispitanika na ovo je pitanje odgovorilo: “Karlovačko”. Na temelju ovog rezultata, Karlovačko pivo osvojilo je status “Best Buy Award” za kategoriju piva za godinu 2014./2015. na teritoriju Republike Hrvatske, kao i pravo na isticanje prestižne oznake i medalje “Best Buy Award”, ističu iz pivovare.

Vrlo smo ponosni što su potrošači odabrali Karlovačko kao pivo koje im pruža najbolji omjer cijene i kvalitete. Uvijek se trudimo slušati naše potrošače i dati im ono što žele – pivo vrhunske kvalitete. Naše Karlovačko napravljeno je od kvalitetnih sastojaka i s velikom pažnjom. Karlovačko je brend koji je poznat i cijenjen i izvan granica Hrvatske, a oduvijek je bilo prepoznato kao ‘ono pravo pivo'”, izjavila je predsjednica Uprave Karlovačke pivovare Branka Slaveska te dodala: “Posebno nas veseli što smo Best Buy Award za Karlovačko dobili upravo u godini u kojoj Karlovačka pivovara slavi 160 godina rada i to nam je izvrstan poticaj da i dalje nastavimo proizvoditi pivo vrhunske kvalitete.”

Karlovačka pivovara, kao proizvođač alkoholnog pića, svjesna je svoje odgovornosti te kroz svoj glavni brend Karlovačko aktivno promiče odgovornu konzumaciju alkohola. Pivo je izvrstan proizvod koji može biti dio zdravog stila života ako se u njemu uživa umjereno stoga Karlovačka pivovara poziva sve svoje odrasle potrošače da u svom omiljenom pivu uživaju odgovorno i umjereno, zaključuje se u priopćenju.