Billa slavi 16 svježih godina poslovanja

billa slaviOd 17.9.2015. počinje velika proslava 16. rođendana Bille uz veliku nagradnu igru i mega rođendanske popuste za kupce.

I ove godine pozivamo sve kupce na rođendansku proslavu 16 godina Bille.

Prvi supermarket otvoren je 1999. godine u Zagrebu, a danas je Billa prisutna u Hrvatskoj sa 60 modernih supermarketa koje su kupci prepoznali kao mjesto ugodne, povoljne i iznimno kvalitetne kupovine svježih prehrambenih proizvoda.

Tijekom posljednjih godina veliku pozornost posvetili smo proširenju asortimana i vrhunskoj kvaliteti svježih kategorija proizvoda koje bilježe odlične prodajne rezultate. Stoga rođendanska kampanja nosi naziv 16 godina svježa, upravo onako kako nas percipiraju naši kupci.

Odjel svježeg voća i povrća pojačao je svoj sezonski asortiman od proljeća do jeseni voćem i povrćem hrvatskih proizvođača i znatno povećao suradnju, tako da se u ponudi nalazi 60% hrvatskih proizvoda koji su posebno označeni, kako u našem katalogu, tako i na policama supermarketa.

Odjel svježeg mesa nudi izbor svih vrsta mesa po standardno visokoj kvaliteti, a uz svježe meso (junetinu, govedinu, svinjetinu, perad….) tu je i širok asortiman proizvoda iz vlastite proizvodnje po najboljim recepturama – ćevapčići, pljeskavice, ražnjići, kobasice za pečenje i sušenje, mljeveno meso – bez aditiva, soje i konzervansa. Billa pekarnica tijekom svakog dana peče preko 60 vrsta svježeg kruha i peciva, uz dodatnu ponudu slastica i kolača.

Od 17.9.2015. počinje rođendansko slavlje koje traje mjesec dana, a za kupce smo pripremili posebne darove te će svaka njihova kupovina vrijediti više.

U velikoj nagradnoj SMS igri (više informacija na internetskim stranicama Bille) obavljanjem dnevne kupovine u iznosu od 100 kn, svaki kupac slanjem SMS poruke može svaki dan osvojiti 2.000 kn na potrošačkoj kartici American Expressa, a svi koji pošalju poruku na kraju nagradne igre mogu osvojiti glavnu nagradu – automobil Mercedes A klase.

Uz nagradnu igru svaki tjedan tu su i posebne akcije proizvoda s mega rođendanskim popustima, a svaki dan, osim nedjelje, kupci mogu koristiti popuste na pojedine robne grupe –  30% za sve kupce, dodatnih 10% za članove Billa Cluba te još 10% za plaćanje American Express karticom i ostvariti popuste i do 49,5%.