billa-giuseppe-daddio-reklamna-kampanja-001Talijanski kuhar Giuseppe Daddio novo je reklamno lice trgovačkog lanca Billa koja novom reklamnom kampanjom želi dodatno ojačati “svjež, dinamičan i inovativni karakter poslovanja”, priopćeno je iz tog lanca supermarketa.

Nova reklamna kampanja ima moto “Billa – upravo po mom ukusu”, pri čemu riječ “ukus” ima dvostruko značenje: s jedne strane koristi se u gastronomskom smislu (okus), a s druge u smislu “sviđa mi se”.

Središnje reklamne poruke Billine nove kampanje sadrže uravnoteženu mješavinu kvalitetnih poruka – ubuduće će još više doći do izražaja sadržaji po kojima je Billa već prepoznata na tržištu, a to su zdravi i svježi proizvodi te povoljne cijene, poručuju iz trgovca.

Giuseppe Daddio je šef kuhinje u restoranu u blizini Napulja te voditelj kuharske škole. Svojim kulinarskim umijećem osvojio je i englesku Kraljicu Elizabetu i Woody Allena te mnoge druge poznate ličnosti. Zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu raspolaže velikim brojem savjeta i trikova koji se odnose na zdravu prehranu i svježe namirnice, a koje će otkriti kupcima Bille tijekom nove reklamne kampanje, ističe se u priopćenju.

Nova kampanja s emitiranjem kreće 3. listopada, a uz televiziju obuhvaća radio, tiskovine, reklamne panoe te on-line prezentaciju. “Simpatično i emotivno, veselo i pozitivno – stvorili smo novi prepoznatljivi stil Bille, koji će nas i naše kupce sigurno pratiti nekoliko godina”, naglasio je Velimir Smetko, rukovoditelj marketinga Bille.