Upoznajte prednosti pripravljanja raznovrsnih obroka s Podravka kobasicama.

Kako bi sjajno bilo da omiljena jela možete kušati i kad nemate vremena za njihovu pripremu. Bilo da poželite obrok na žlicu ili na vilicu proizvodi koji će u obje varijante biti jednako ukusni su Podravka kobasice.

Podravka Kranjske kobasice s kajenskim paprom pružit će vam ljubav čak i na ljuti pogled, dok će one classic pomno biranom kombinacijom začina zadovoljiti sve okusne pupoljke iskusnih gurmana. Obje pripremljene od čak 95% najkvalitetnijeg goveđeg i svinjskog mesa, predstavljaju prirodan izvor proteina, a jednostavnost pripreme čini ih savršenim izborom za brz i slastan obrok na žlicu ili vilicu. Zaista, u loncu ili na tavi, okus je uvijek pravi.

S druge pak strane, “street food” postao je dio svakodnevice. Različite manifestacije, od onih gastro pa sve do glazbenih festivala, nude trendovsku street food hranu koja je postala inovativna i kvalitetna.

Podravkine classic i hot dog hrenovke savršeno se uklapaju u ovaj atraktivan segment gastronomije. Bez pojačivača okusa, bez ovitka, s izrazito visokim udjelom mesa, bogate proteinima, kuhane ili pečene Podravka hrenovke, mogu se kombinirati s raznim prilozima i umacima.

Širok spektar Podravka kobasica podrazumijeva i raznovrsnost njihove pripreme. Kako bismo vam olakšali, posjetite našu web stranicu, kobasice.podravka.hr i izaberite neki od pregršt recepata na žlicu ili vilicu. Dakako, rado ćemo prihvatiti i sve vaše ideje na coolinarika.com. Nakon pripreme, ne preostaje drugo nego sjesti i jesti, a mi garantiramo da osjećaji gladi više neće biti česti!