zvijezda-delikates-majoneza-750ghren-gratis-50g1Proizvođač majoneze i proizvoda na bazi majoneze, tvrtka Zvijezda iz sastava koncerna Agrokor, uoči nastupajućih blagdana tržištu je ponudila promotivna pakiranja svojih proizvoda.

Tako će se u posebnoj ponudi tijekom blagdanskog razdoblja naći promo pakiranje delikates i light majoneze od 750g s dodatnih 120g gratis, te tartar, hren i hren umak od 330g s dodatnih 50g gratis.

Sve proizvode iz palete odlikuje bogat okus baziran na majonezi vrhunske kvalitete, povrću te pažljivo odabranim začinima.

„Zvijezda tartar umak, najpoznatiji i najprodavaniji umak na bazi majoneze, idealan je prilog uz predjela i glavna jela, sve vrste pečenog, kuhanog i pohanog mesa te ribe i povrće. Kombinacija hrena i majoneze čini Zvijezda hren jedinstvenim proizvodom na hrvatskom tržištu, a sa 80% hrena namijenjen je ljubiteljima ljutih i oštrih okusa. Za one koji preferiraju blagi okus tu je Zvijezda hren umak, s 20% hrena“, ističe se u priopćenju.

Iz Zvijezde poručuju kako će u sezoni francuskih salata i ostalih gurmanskih zalogaja ovi proizvodi lako naći put do svakog stola, a vjerni potrošači dodatno uživati uz posebna promotivna pakiranja namijenjena upravo njima i njihovim obiteljskim okupljanjima.