Blagdansko darivanje iz Zvijezde

Da bi Božić bio čaroban i da bi obiteljsko okupljanje za blagdanskim stolom bilo još svečanije i bogatije, pobrinuli su se u Zvijezdi, našem najvećem proizvođaču ulja i jedinom proizvođaču margarina i majoneze.

Svoju ponudu u prosincu Zvijezda je obogatila posebnim promotivnim blagdanskim pakiranjima majoneze i francuske salate u kanticama od kilograma te majoneze i majoneze light u pakiranjima od 750g s dodatnih 120g gratis.

zvijezda-majoneza-light-750gZvijezda majoneza temelj je hladne kuhinje i kao gospodar okusa obogaćuje sva jela od salata, pečenja, kuhanog mesa, divljači ili za Božić neizostavne purice. Zvijezda francuska salata delikatesna je poslastica pravih gurmana. Odlična kao samostalan obrok, međuobrok, prilog drugim jelima ili glavno jelo, a blagdanski stol nezamisliv je bez ove čuvene salate. Francusku salatu iz Zvijezde odlikuju pomno odabrani sastojci i vrhunska Zvijezda majoneza.

Zvijezdini proizvodi učinit će blagdanska jela ukusnijima te svaki svečani stol bogatijim a uz atraktivnu ambalažu, vjerne potrošače zasigurno će razveseliti i promotivna cijena blagdanskih pakiranja Zvijezdinih proizvoda.