Dolazi proljeće, idealno vrijeme za sve ljubitelje sunčanih naočala da se informiraju o trendovima i odaberu idealan model ovog nezaobilaznog modnog dodatka. Ove je sezone dozvoljeno sve – naočale s crnim, smeđim ili staklima u boji, velike, okrugle, oble…

Pri odabiru modela je važno odlučiti se za onaj model koji odgovara obliku lica osobe koja ih nosi te koji se lako kombinira s ostatkom garderobe.

No, osim estetskog dojma, ne smije se zaboraviti ni na važnost kvalitetnih sunčanih naočala u zaštiti očiju od UV zraka, a upravo će kvalitetne naočale poznatih svjetskih brendova kao što su Police, s.Oliver, Robert La Roche, Givenchy te Furla kupci pronaći u optikama Ghetaldus i Prevalidus u Outletu Sveta Helena po posebno sniženim outlet cijenama.

prevalidus_1_2Talijanski brend Police nije potrebno posebno predstavljati jer je na svjetskom tržištu prisutan više od 25 godina, a njihovu kvalitetu i bezvremenski dizajn prepoznale su i mnoge poznate osobe kao što su Bruce Willis, David Beckham i Antonio Banderas.

Razne modele sunčanih naočala ovog renomiranog brenda kupci će pronaći u optici Prevalidus po posebno sniženim outlet cijenama poput atraktivnog modela s tamnozelenim staklima (prije 930 kuna, outlet cijena 650 kuna) ili onog s plavim staklima (prije 1.100 kuna, outlet cijena 770 kuna).

pervalidus_3Tamnozeleni model sunčanih naočala francuskog brenda Givenchy naočala odabrat će ljubiteljice boja, no čak će i ziherašice oduševiti jednostavnim, nenametljivim dizajnom. Sunčane naočale koje će se odlično uklopiti u proljetne trendove i ostatak garderobe, dostupne su u optici Prevalidus po outlet cijeni od 840 kuna (prije 1.485 kuna).

pervalidus_4Još jedan model sunčanih naočala, koji se ističe atraktivnom bojom okvira, te izuzetno popularnim oblikom koji podsjeća na tzv. “štreberske naočale” moguće je kupiti po posebnoj outlet cijeni od 850 kuna (prije 1.420 kuna) u optici Pervalidus. Ljubiteljice mode zasigurno će prepoznati i potpis talijanske modne kuće Furla i odabrati naočale koje će se odlično složiti s veselom proljetnom i ljetnom garderobom.

ghetaldusOni koji su, bez obzira na trenutne trendove vjerni klasici, odabrat će sunčane naočale crnih stakla i okvira, a bogatu ponudu takvih modela brendova s.Oliver, Robert La Roche i drugih pronaći će u optici Ghetaldus.

Neodlučni zasigurno neće pogriješiti odaberu li jednostavne naočale brenda s.Oliver po outlet cijeni od 470 kuna (prije 940 kuna) ili one s potpisom Roberta La Rochea po outlet cijeni od 656,60 kuna (prije 1.010 kuna).