Božićnice i nagrade najboljima u KTC-u

Trgovački lanac KTC iz Križevaca izvijestio je danas kako će i ove godine svoje djelatnike nagraditi božićnicama, dok će najbolji radnici u maloprodajnim i ugostiteljskim centrima dobiti i posebne stimulacije.

“I ove godine, kao što je to već godinama tradicija u KTC-u, bit će isplaćene božićnice svakom od 1000 djelatnika u iznosu od po 1000 kuna”, navode iz tvrtke.

Na kraju 2012. godine KTC je proglasio i najbolje robne centre i restorane te najbolje djelatnike za svaki robni centar. Tako je najboljim proglašen križevački robni centar, drugi je varaždinski, a treći vrbovečki.

Najbolji djelatnik u najboljem centru uz božićnicu dobiva 3000 kuna. Na nivou tvrtke proglašeni su i najbolji kuhar, konobar i vozač. Najbolji restoran je Klara Križevci, drugi je Barok Varaždin, a treći Ivanec.

Za osvojeno prvo mjesto svi zaposlenici dobili su po 1000 kn, za drugo po 700 kn, a za treće po 500 kn. Najbolji kuhar, konobar i vozač također su dobili po 1000 kn, kao i najbolji djelatnici, ističu iz KTC-a.