Bozicno pivo idealan blagdanski dar svim pivoljupcimaAdvent na Zrinjevcu ni ove godine nije prošao bez Božićnog piva, koje dvadeset i šestu godinu zaredom uljepšava blagdanski ugođaj i predstavlja blagdanski dar svim istinskim pivoljupcima.

Jedinstveno na našem tržištu, osim svojim okusom, Božićno pivo oduševljava i uvijek drukčijim izgledom. Tako su gosti i posjetitelji Zrinjevca sinoć mogli upoznati novo lice 26. po redu izdanja Božićnog piva, čiju je etiketu dizajnirala mlada umjetnica Ivona Jurić.

Na blagdansku pivsku priču koja 26 godina okuplja sve ljubitelje Božićnog piva osvrnuo se direktor marketinga Zagrebačke pivovare Darko Ivančević.

“Veseli nas što svake godine svojim potrošačima pružamo blagdanski ugođaj uz jedinstvenu recepturu i izgled Božićnog piva. Posebno me raduje što se održala tradicija da etikete Božićnog piva svake godine nose svježu interpretaciju Božića i blagdanskog vremena koja je dovela do angažmana vodećih imena domaće likovne umjetnosti te pružanja prilike mladim umjetnicima da se svojim kreativnim rješenjima predstave široj publici. Uvjeren sam da će ovogodišnje izdanje, kako izgledom tako i okusom, dati svima još jedan razlog za veselje u ovo blagdansko vrijeme”, rekao je Ivančević

Milan Peh i Domagoj Jakopovic Ribafish pozitivno ocijenili novo Bozicno pivoPravo blagdansko raspoloženje na proslavi 26. rođendana Božićnog piva upotpunila je izvedba božićnih pjesama u interpretaciji Vanne, Ivane Rushaidat, Ante Gele i benda. Time je nastavljena serija koncerata na Zrinjevcu, na kojem će svakog četvrtka do 7. siječnja nastupati Ante Gelo, Ivana Rushaidat, Kristijan Beluhan i gost iznenađenja.

Uz dojmljiv okus i izgled Božićnog piva, Zagrebačka pivovara ove je godine odlučila podsjetiti na tradiciju slanja blagdanskih čestitki. Kako bi se svima omogućio povratak tom gotovo zaboravljenom ritualu, u sklopu Pisarnice Božićnog piva koja je “otvorena” svakim danom od 18 do 22 sata postavljen je poštanski sandučić.

Svi posjetitelji mogu ispuniti prigodnu blagdansku čestitku i ubaciti je u poštanski sandučić, a Božićno pivo pobrinut će se da svaka čestitka dođe na adresu najmilijih.