cargo-partner nudi sveobuhvatno upravljanje narudžbama

U tvrtki su razvili uslugu upravljanja narudžbama i lancem opskrbe, pokrivajući sva područja koja se odnose na narudžbe i upravljanje dobavljačima: od komunikacije s dobavljačima do konsolidacije prijevoza, provjeru količine i kvalitete, kao i upravljanje podacima i dokumentima

cargo-partner kontinuirano širi svoj portfelj rješenja za upravljanje lancem opskrbe, sada u ponudi ima namjensku uslugu upravljanja narudžbama. Nova usluga osigurava dostavu pošiljki na vrijeme i u cijelosti – bez obzira o kojem se prijevozniku radi.

Nedostatak transparentnosti u nabavi može dovesti do značajnih komunikacijskih i administrativnih izazova, što ujedno dovodi do dodatnih troškova. Kako bi ponudio najbolje rješenje, cargo-partner je uveo uslugu upravljanja narudžbama za sveobuhvatnu podršku klijentima, koja počinje od trenutka postavljanja naloga. U cargo-partneru su razvili uslugu upravljanja narudžbama i lancem opskrbe, pokrivajući sva područja koja se odnose na narudžbe i upravljanje dobavljačima: od komunikacije s dobavljačima do konsolidacije prijevoza, provjeru količine i kvalitete, kao i upravljanje podacima i dokumentima.

U sklopu usluge upravljanja lancem opskrbe cargo-partner prati cjelokupnu komunikaciju s dobavljačima, kako bi osigurao dogovorene količine narudžbi unutar rokova isporuke. U slučaju da pošiljka kasni ili dođe do promjene količine isporuke, cargo-partnerova zadaća je prilagoditi planiranje prijevoza i pronaći najisplativije rješenje, ovisno o zahtjevu klijenta.
Novu uslugu upravljanja narudžbama – Purchase Order Management podržava SPOT online platforma koju je razvio SPOTworx, IT odjel unutar cargo-partnera. SPOT osigurava potpunu transparentnost i jednostavnu suradnju s klijentima. U potpunosti pojednostavljuje proces upravljanja dobavljačima, između ostalog koristeći automatske podsjetnike i obavijesti.

cargo-partner je razvio SPOT platformu 2000. godine za potrebe svojih klijenata kako bi osigurao besprijekorno praćenje pošiljki, jednostavnu komunikaciju, upravljanje dokumentima i sveobuhvatne izvještaje. Pomoću modula za upravljanje narudžbama SPOT platforme, značajke se koriste ujedno na području nabave i proizvodnje.

Prethodni članakDrugi puta u Hrvatskoj proslavljen Svjetski dan krastavaca
Sljedeći članakMlijeko i mliječni proizvodi: Redovno dolje, sniženo gore