cargo-partner osigurava neprekinuti hladni lanac za čokoladu Zotter

cargo-partner je za Zotter osmislio temperaturno kontrolirano rješenje koje osigurava prijevoz od vrata u Austriji do zračne luke Šangaj, uključujući pick-up i prijevoz gurmanskih čokolada, u striktno određenim uvjetima i rokovima putovanja

Međunardona info-logistička tvrtka cargo-partner od 2014. godine upravlja izvozom proizvođača čokolade Zotter. Portfelj tvrtke Zottera, proizvođača čokolade, sastoji se od više od 400 organskih proizvoda, a svi imaju EMAS certifikate. Zotter distribuira svoje proizvode na više od 4000 maloprodajnih mjesta diljem svijeta, od toga 80 posto u Austriji, Njemačkoj i Švicarskoj.

Sjedište tvrtke u kojem je zaposleno 180 djelatnika je u Austriji. Godine 2014. Zotter je u Šangaju, gdje zapošljava 30 djelatnika, otvorio “Čokoladno kazalište”. Radi se o kombinaciji tvornice čokolade, specijaliziranog dućana, kafića, kina i muzeja koja nudi posjetiteljima niz interaktivnih iskustava s čokoladom. Kako bi osigurao pouzdano i učinkovito logističko rješenje za novi pothvat, Zotter se odlučio za iskusnog logističara koji može osigurati sveobuhvatnu uslugu.

Temperaturno rješenje i upravljanje prijevozom od polazišta do odredišta
cargo-partner je za Zotter osmislio temperaturno kontrolirano rješenje koje osigurava prijevoz od vrata u Austriji do zračne luke Šangaj, uključujući pick-up i prijevoz gurmanskih čokolada, u striktno određenim uvjetima i rokovima putovanja, i isporuke na odredište.
Zotterove ekskluzivne delikatese prevoze se u kontejnerima pod temperaturnim režimom od 25 Celzijevih stupnjeva kako bi zadržale kvalitetu i okus.

Prijevoz je osobito izazovan u ljetnim mjesecima kada temperatura može narasti i do 30 Celzijevih stupnjeva u Austriji i Kini. Čim roba sleti u zračnu luku Šangaj, cargo-partner je premješta u skladište kako bi održao neprekinuti hladni lanac. Budući da je Zotter čokolada ručno proizvedena i organska, proizvodi imaju kratki rok trajanja, ponekad istječu u samo nekoliko mjeseci. To su sve razlozi zbog kojih cargo-partner odabire najbrže letove i brodske rute za prijevoz.

“cargo-partner osigurava brzo i ekonomično rješenje za naš uvoz u Kinu. Pažljivo rukovanje, strogi raspored i kontrola temperature tijekom cijelog prijevoznog procesa osiguravaju uvjete u kojima naše ekskluzivne čokolade zadržavaju kvalitetu do odredišta”, kazao je Alex Shen, direktor Zotter Shanghai. Zahvaljujući cargo-partner PRIORITY usluzi, Zotteru je zajamčena brza isporuka i pažljivo rukovanje osjetljivim čokoladnim proizvodima.