cargo-partner Prag od sada osigurava rješenja za kontrolu temperature

Novo skladište je HACCP-certificirano i pruža 1.800 paletnih utora na 1.400 četvornih metara pri temperaturnom rasponu od +2 do +8 Celzijevih stupnjeva

Od travnja ove godine, cargo-partner logistički centar u blizini zračne luke Václav Havel u Pragu dobio je skladišni dio s kontroliranim temperaturama s kapacitetom skladištenja od 1400 četvornih metara koji pruža 1.800 paletnih otvora u uvjetima s temperaturnom kontrolom između +2 ° C i + 8 Celzijevih stupnjeva. S novom ponudom skladištenja, cargo-partner odgovara na zahtjeve svojih klijenata iz industrije prehrambenih proizvoda i kvarljivih namirnica u zemlji. Novi skladišni dio osigurava optimalne uvjete za skladištenje mlijeka, mesa, peciva, pića, voća i povrća u primarnom pakiranju, kao i svih ostalih roba koje zahtijevaju temperaturno kontrolirano skladištenje.

Novi logistički centar u Pragu ima skladište klase A sa 10.900 četvornih metara s 1.200 četvornih metara skladišnog prostora i do 11.000 utora za palete. Objekt je opremljen s 25 ulaznih vrata i ima slobodnu visinu od 10 m, kao i podnu nosivost od 5 t/m². Logistički centar s više korisnika omogućuje popunjavanje i upravljanje zalihama za dobavljače, kao i sveobuhvatno ispunjenje naloga. Sigurnost je osigurana protupožarnim sustavom i stalnim video nadzorom.

Logistički centar nalazi se u sklopu parka praške zračne luke – neposredno uz centar Amazon Fulfillment , te ujedno 15 minuta od zračne luke i centra grada. Osim standardnih distribucijskih usluga kao što su istovar kontejnera, paletizacija, pick & pack logistika i povratna logistika, cargo-partner pruža niz dodatnih usluga u novom skladištu, uključujući prepakiranje, sortiranje, označavanje, povezivanje, montažu, carinjenje i logističko savjetovanje.

“Uvjeren sam da novim skladištem odgovaramo na zahtjeve naših kupaca iz industrije prehrambenih proizvoda i lako kvarljivih namirnica. Uz idealnu lokaciju u neposrednoj blizini praške zračne luke pojednostavaljena je nacionalna i međunarodna distribucija, a našim klijentima osigurali smo učinkovito poslovanje. Kao sljedeći korak, u srpnju očekujemo IFS certifikat kao potvrdu visokog standarde i kvalitete usluge za naše klijente”, naglasio je Stefan Krauter, predsjednik uprave cargo-partnera.

cargo-partner je prisutan u Češkoj Republici više od 25 godina. Iz ureda u Pragu, Brnu, Frýdeku Místki i Dobrovízama za klijente pruža sveobuhvatan portfelj prijevoznih i logističkih rješenja: od zračnog i pomorskog, cestovnog i željezničkog prijevoza do specijaliziranih rješenja za robu osjetljivu na temperaturu, te ujedno i projektne terete.

Prethodni članakDva člana nadzornog odbora Mercatora odlaze nakon 5. lipnja
Sljedeći članakEU izrekao AB InBev-u 200 mln eura kazne zbog kršenja tržišne utakmice