Carlsberg Croatia predstavila Pan Pšenični

clanovi-menadzmenta-calrsberg-croatiaNeodoljiv okus pravog pšeničnog piva spravljenog po tradicionalnoj bavarskoj recepturi novo je osvježenje iz Pana, a karakterizira ga aroma s blagom voćnom notom i bogatom čvrstom pjenom.

Thomas Kure Jakobsen, predsjednik Uprave i zaposlenici Carlsberga Croatia u petak su u Koprivnici predstavili novi Pan Pšenični.

Menadžment i zaposlenici Carlsberga Croatia u petak su na glavnom gradskom trgu u Koprivnici građane počastili novim proizvodom iz asortimana brenda Pan – Pan Pšeničnim.

Kako bi svima osigurali potpuno uživanje u bogatstvu okusa Pana Pšeničnog zaposlenici koprivničke pivovare upoznali su okupljene s posebnostima i karakteristikama ovog piva te ritualima točenja pšeničnog koji omogućuju da se ova probrana receptura doživi na pravi način.

Pan Pšenični početak je jedne nove tradicije što je potvrdio i Thomas Kure Jakobsen koji je prilikom kušanja predstavio jedan od poznatijih načina točenja pšeničnog pod kutom od 45 stupnjeva.

Pan Pšenični mutno je i nefiltrirano pšenično pivo s 5,3 posto alkohola dobiveno pažljivom kombinacijom pšeničnog i ječmenog slada te fermentacijom gornjeg vrenja. To mu osigurava posebnost – neodoljivu aromu s blagom voćnom notom, bujnu čvrstu pjenu i nenadmašan okus pravog pšeničnog piva koje osvaja na prvi gutljaj.

Riječ je o još jednom vrhunskom osvježenju iz asortimana brenda Pan spravljenom prema tradicionalnoj bavarskoj recepturi i u duhu Zakona o čistoći piva iz 1516. godine.

Pan Pšenični poslužuje se rashlađen na 7–10°C i to u visokoj čaši posebnog oblika, uskoj pri dnu i proširenoj pri vrhu, volumena 0,5 l koja mora biti hladna i orošena što omogućuje da se ova probrana receptura doživi na pravi način.

Pan Pšenični dostupan je u staklenoj boci od 0,5 l, a preporučena maloprodajna cijena mu je 6,49 kn.