Cekin Crispy hrenovke

Crispy hrenovke predstavljaju novu generaciju gotovih proizvoda iz Cekinove linije “Zagrij i posluži”

Iz bogate ponude Cekinovih gotovih paniranih i pečenih proizvoda stigao je još jedan delikatesni snack proizvod. To su ukusne crispy hrenovke, jedinstven proizvod na domaćem tržištu, spravljen  po uzoru na jedan od omiljenih američkih specijaliteta.

Osnovu ovog neodoljivo hrskavog obroka čine ukusne i lagane Gurmanika hrenovke, u kojima su kombinirani najfiniji dijelovi blago začinjenog pilećeg i purećeg mesa.

Umotane u hrskavu zlatnožutu panadu, ukusne hrenovke postaju fantastičan crispy zalogaj u kojem će posebno uživati djeca, a ni odrasli neće moći odoljeti njihovu jedinstvenom okusu.

Cekin crispy hrenovke pripremljene su po načelu “Zagrij i posluži” te su u vrlo kratkom roku spremne za konzumaciju. Svega dvije minute pripreme u fritezi potrebne su da se omiljeni hrskavi zalogaj nađe na tanjuru. Pečenje u tavi trajat će tek tridesetak sekundi duže, a za pripremu u pećnici potrebno je 5-6 minuta.

Ovaj odličan proizvod namijenjen svim uzrastima dolazi u praktičnom pakiranju – podlošku od 300 grama, u kojem je smješteno deset finih i hrskavih hrenovaka.