ceresit-stop-vlazi-micro-300-g-largeCeresit Stop vlazi MICRO 300 g idealan je za manje prostore od 10 m² / 25

Vlaga je dio naše svakodnevnice. Nalazi se u zraku i ima je posvuda. Velika količina vlage u zraku uzrokuje negativne posljedice kao što su: nastanak vodene pare, ustajalost prostora i odjeće, nastanak plijesni, mrlja, hrđe, ljuštenje boje te pojava dišnih tegoba, alergija i reume.

Stoga Henkel predstavlja rješenje za navedene probleme: Novi Ceresit Stop vlazi MICRO 300 g odvlaživač zraka.

Kvaliteta zraka značajan je aspekt u stanovanju. Najčešće se govori o ovlaživanju zraka, koji je, osobito u stambenim zgradama u sezoni grijanja, vrlo suh. Suprotni je problem povišena vlaga zraka koja sa sobom donosi ozbiljne probleme. Vlažni prostori na taj način postaju neprimjereni za stanovanje i opasni po zdravlje.

Vlaga nastaje svakodnevnim aktivnostima u kućanstvu kao što je kuhanje, pranje ili kupanje. Ukoliko vlaga nema kamo otići, koncentrira se na najhladnijim mjestima, npr. na prozorima, u negrijanim prostorijama ili u loše izoliranim prostorima.

Potpomaže stvaranje plijesni, tamnih mrlja na zidovima, koje mogu biti uzrokom alergija i drugih zdravstvenih problema (reumatizma, problema sa zglobovima). Uz to, vlaga oštećuje i opremu u stambenom prostoru – tapete, namještaj, elektroniku, uzrokuje koroziju metalnih predmeta itd.

Novi Ceresit Stop vlazi MICRO 300 g odvlaživač zraka smanjuje prekomjernu vlagu te time utječe na poboljšanje životnih uvjeta ljudi koji pate od alergija, reume ili bolesti dišnih putova uzrokovanih vlagom. Ceresit Stop vlazi MICRO 300 g idealan je za manje prostore od 10 m² / 25 m². Njegovu kvalitetu i učinkovitost potvrdio je AFPRAL, francuska udruga za sprječavanje alergija.

Ceresit Stop vlazi MICRO 300 g odvlaživač zraka proizvodi se u dva pakiranja: aparat + tableta 300g i refill tablete 2×300.

Tableta za upijanje vlage trenutno upija višak vlage iz zraka. Specijalni kristali od kojih se tableta za upijanje vlage sastoji, vežu na sebe vlagu. Tableta za upijanje vlage pretvara vlagu u tekućinu.

Dvije su vrste tableta: 2u1 original koja upija prekomjernu vlagu i neutralizira neugodne mirise i 3u1 tableta koja upija prekomjernu vlagu, neutralizira neugodne mirise i osvježava prostor pomoću tri različita mirisa lavande, breskve, springfresh (miris proljeća).

Detaljnu brošuru novog Henkelovog odvlaživača možete pogledati na poveznici.