cillit-bang-aktivna-pjena-largevanish-prasak-za-tepihe-largeReckitt Benckiser u svojoj ponudi donosi dva noviteta. Cillit Bang aktivnu pjenu za kupaonice koja svojim inovativnim dizajnom potrošačima omogućuje brzo i jednostavno čišćenje velikih površina u kupaonici te Vanish prašak za tepihe koji predstavlja praktično i jednostavno rješenje za čišćenje svakog tepiha.

Cillit Bang aktivna pjena u pakiranju od 600 ml može se pronaći u svim trgovinama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 29,99 kn, dok se Vanish prašak za tepihe nalazi u ponudi u svim većim trgovinama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 49,99 kn.

Renomirani brend Cillit Bang svojom snažnom formulom omogućava uklanjanje čak i najtvrdokornije mrlje, te prljavštinu u cijeloj kući, a Vanish prašak inače lider u kategorijama sredstava za uklanjanje mrlja i čišćenje tepiha bez uporabe vode čisti tepih za samo dvadeset minuta.

Prašak je potrebno nanijeti na tepih, utrljati ga i ostaviti da odstoji dvadeset minuta. Nakon toga tepih je potrebno usisati i on ostaje čist i bez mrlja. Za odlične rezultate već od prvog čišćenja, koristite samo Vanish.