Čokolino višebojac kupone skupi i super nagrade pokupi!

visebojacI dok pred veliko finale Čokolino višebojca koje će se u Koprivnici održati 30.5.2009. uzbuđenje raste i sportski duh jača, a sve u prilog sportu i zdravom životu, Podravka vas je odlučila dodatno motivirati. Na ambalaži proizvoda Čokolino žitarica nalaze se nagradni kuponi. Na vama je da sakupite 3 kupona, na njih upišete osobne podatke (ime, prezime, adresa i broj telefona) i pošaljete na adresu: “Čokolino višebojac”, p.p. 222, 48 000 Koprivnica.

Da ne bi bilo zabune, aktualne, dobitne, “vruće”, zdrave i ukusne Čokolino žitarice jesu: Čokolino Crunch, Čokolino Crisp, Čokolino Crocs i Čokolino MAXI.

A nagrade…

A nagrade su dragi moji, onakve kakve si svaki osnovnoškolac, ali i oni koji to odavno više nisu, samo poželjeti može/gu:

* 10 mobitela Nokia 5800 XpressMusic u Simpa paketu
* 30 Simpa bonova od 50,00 kn
* 50 poklon paketa Podravka
* i kao najveća atrakcija, prava motivacija i sportska poslastica nagradne igre je nogometna lopta s potpisom Zvonimira Bobana legendarnog kapetana Vatrenih, osvajača brončane medalje sa SP 1998. godine. I ne samo to, Zvonimir Boban koji je ujedno i pokretač projekta “Čokolino višebojac” priskrbio je i potpise cijele hrvatske nogometne reprezentacije. Na opće veselje nogometnih lopti je čak 20.

Nagradna igra traje od 1.5. do 12.6.2009. g., a izvlačenje imena sretnih dobitnika održat će se 16.6. u Koprivnici. Rezultati nagradne igre bit će objavljeni u Jutarnjem listu 24.06.2009. i na www.cokolino-visebojac.com.hr te www.jatrgovac.com.

Dodatne informacije saznajte klikom na sljedeći link.

Prethodni članakUsvojen je akcijski plan rada Odbora za razvoj i promociju e-trgovine
Sljedeći članakLedo povećao gubitak