tempo-hipermarket-beograd-ftd

Investicija je vrijedna osam milijuna eura

Svečanim polaganjem kamena temeljca, Delta maxi grupa započela je izgradnju prvog hipermarketa Tempo u crnogorskom gradu Nikšiću.

U taj objekat bit će uloženo osam milijuna eura, priopćeno je iz Delta maxi grupe. Otvaranje prvog Tempa u Crnoj Gori, planirano je za drugu polovicu prosinca, a površina hipermarketa, koji će se nalaziti u gradskoj zoni, iznosit će 5.500 četvornih metara.

Nikšićki Tempo zaposlit će 120 radnika, raspolagat će asortimanom s oko 40.000 proizvoda, dok će potrošačima biti na raspolaganju i parking prostor sa 140 mjesta.

Delta maxi grupa je, kako se navodi, na crnogorskom tržištu prisutna od studenog 2007. godine, a u njenoj mreži posluje 21 maloprodajni objekat različitih prodajnih formata.

U razvoj maloprodaje u Crnoj Gori ove godine bit će uloženo 15 milijuna eura, a do sada su otvorena dva objekta Maxi ekskluziv u Kotoru i Maxi supermarket u Igalu.

Kompanija Delta maxi otvorila je prvi Tempo 2004. godine u Beogradu, dok maloprodajna mreža danas uključuje sedam Tempo objekata, dva u Beogradu, po jedan u Nišu, Novom Sadu, Kraljevu, Čačku i Užicu. (SEEbiz)