Crnogorski Voli sljedeće godine gradi hipermarket

Voli Trade je početkom ove godine kupio dvije parcele s dva poslovna prostora za 5,65 milijuna eura

Crnogorska kompanija Voli trade u vlasništvu Dragana Bokana ove će godine početi planirati i projektirati moderni hipermarket, a izgradnja bi trebala uslijediti 2020. na nedavno kupljenim parcelama podgoričke tvornice Radoje Dakić, kazali su tamošnjim Dnevnim novinama u tvrtki. O visini investicije i broju zaposlenih, poručuju, još je rano govoriti.

“Kada je riječ o visini investicije, kao i broju ljudi koje ćemo zapošljavati, odgovor ćemo dati nakon zaključivanja projekta. Na kupljenim parcelama tvornice Radoje Dakić planiramo izgradnju trgovačkog centra koji će predstavljati potpuno novu dimenziju trgovine i u čijem sklopu će biti najsuvremeniji hipermarket u ovom dijelu Europe”, rekli su u kompaniji.

Voli Trade je početkom ove godine kupio dvije parcele s dva poslovna prostora za 5,65 milijuna eura. Jedan od najvećih trgovinskih lanaca u Crnoj Gori će, kako su ranije kazali Dnevnim novinama, na kupljenom zemljištu graditi trgovački centar s ekskluzivnom ponudom prema zakonitostima suvremene trgovine te novu upravnu zgradu.

Podgorički Radoje Dakić je u stečaju od 2016. godine zbog poreznog duga od 10,7 milijuna eura.