Dalibor Kezele, novi predsjednik HUP-ove Udruge prehrambene industrije i poljoprivrede

Na Izbornoj skupštini HUP – Udruge prehrambene industrije i poljoprivrede održanoj u srijedu za predsjednika udruge izabran je direktor Poslovnog programa Podravka hrana, Dalibor Kezele.

“U narednom periodu HUP- Udruga prehrambene industrije i poljoprivrede nastavit će s radom na pitanjima ključnim za sektor domaće poljoprivredne i prehrambene industrije. Ovim sektorima su kao i ostatku hrvatskog gospodarstva potrebne mjere koje će olakšati i pojeftiniti poslovanje ionako preopterećenoj industriji, pomoći podizanju njezine konkurentnosti te omogućiti lakše zapošljavanje radnika kojih u cijelom sektoru i dalje kronično nedostaje. U svom radu očekujemo podršku resornog ministarstva te razumijevanje Vlade RH za sva područja od interesa u sektoru”, istaknuo je Dalibor Kezele, predsjednik HUP – UPIIP-a.

Dalibor Kezele u Podravci je zaposlen od 1999. godine i obnašao je funkcije brend managera, direktora marketinga, direktora društva za tržište Srbije i predsjednika Uprave i direktora tržišta Češke. Od srpnja 2017. direktor je Poslovnog programa Podravka hrana u sklopu kojeg je odgovaran za strategiju, razvoj novih proizvoda, marketinško-prodajne aktivnosti te poslovnu efikasnost poslovnog programa.

Na mandat od četiri godine, u Izvršni odbor udruge izabrani su:

1. Dalibor Kezele, Podravka d.d. – predsjednik
2. Ivan Artuković, Franck d.d. – dopredsjednik
3. Stanko Barbarić, Fragaria d.o.o. – dopredsjednik
4. Saša Vujnović, Vindija d.d. – član
5. Mirko Ervačić, Osatina grupa d.o.o. – član
6. Mate Štetić, PIK Vrbovec d.o.o. – član
7. Darko Knez, Badel 1862 d.d. – član
8. Mladen Falamić, Green life d.o.o. – član
9. Josip Lozančić, TDR d.d. – član