skladiste-vilicar-midiPrva mini-konferencija o korištenju modernih koncepata u skladišnoj logistici

Tanka je granica između dobre investicije u skladište i bacanja novaca. Upravo iz tog razloga poduzeće Logiko, specijalizirano za edukaciju i savjetovanje u logistici, pripremilo je mini-konferenciju koja će se, pod nazivom “Dan moderne logistike – skladište za 21. stoljeće” u zagrebačkom VMD poslovnom centru održati 17. svibnja s početkom u 10 sati.

Konferencija je zamišljena kao set predavanja i demonstracija različitih stručnjaka iz područja logistike, a među predavačima su: Bojan Žganec, Veljko Bituh, Zvonimir Furač te Antonio Zrilić.

Svaki od predavača obrađuje zasebnu temu vezanu uz modernizaciju i automatizaciju skladišta, a za kraj konferencije predviđen je i okrugli stol u kojem će sudjelovati svi sudionici i predavači na temu “Koliko je automatizacije u skladištu dovoljno?”.

Sam program obuhvaćat će važna logistička pitanja poput: pripreme projekta novog skladišta, ubrzavanje procesa u skladištu, kako postojeće skladište učiniti efikasnijim, optimizacija skladišta u recesiji i poboljšanje njegove ažurnost, kako skladište može povećati prodaju, profit i cash-flow.

Cilj konferencije je prenijeti sudionicima konferencije znanja i informacije koje su im potrebne kako bi učinkovito upravljali svojim logističkim procesima.

Ova cjelodnevna mini-konferencija prva je u nizu planiranih događaja kojima se želi podići efikasnost u poslovanju kroz modernizaciju logističkih procesa, te je svakako interesantan događaj za sve one koji su na bilo koji način povezani s logistikom u poslovanju.

Više informacija o cijeloj konferenciji nalazi se na www.logiko-edukacija.com.