Deloitte najbolji porezni savjetnik za 2019.

Europske nagrade za najbolje porezne savjetnike dodjeljuju se već petnaest godina društvima koja su provela napredne porezne projekte i čijim su uslugama klijenti zadovoljni

Na petnaestoj dodjeli europskih nagrada časopisa International Tax Review (ITR) u Londonu, Deloitte je proglašen poreznim savjetnikom godine u Srednjoj i Istočnoj Europi.

“Deloitte je vodeći porezni savjetnik na tržištu, što i dokazuje nagrada kojom nam je priznanje odao International Tax Review. Ova nagrada rezultat je kvalitetnog rada naših stručnjaka, naše proaktivnosti, te prilagođavanja potrebama klijenata. Upravo ona pokazuje da je Deloitte prvi izbor za klijente”, izjavio je Dražen Nimčević, partner i voditelj Deloitteovog odjela za porezno savjetovanje u Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini.

“Razvoj naših stručnjaka, njihovih kapaciteta i predanosti omogućuje nam ponudu vrhunskih usluga koje naši klijenti trebaju kako bi ostvarili svoje poslovne ciljeve.”

Europske nagrade za najbolje porezne savjetnike dodjeljuju se već petnaest godina društvima koja su provela napredne porezne projekte i čijim su uslugama klijenti zadovoljni.

“Članovi Deloitteove mreže ponosni su što su osvojili ovu prestižnu nagradu. To je ujedno i priznanje timovima stručnjaka iz svake zemlje za njihov inovativan rad, raspon usluga i kvalitetu Deloitteove mreže u Europi”, ustvrdio je Nimčević te zaključio kako posebne čestitke zaslužuju Deloitteovi zaposlenici na istinskom trudu koji ulažu u uspješnost tvrtke.