Delta prodaje nekretnine

Prodaju se nekretnine na aktraktivnim lokacijama, odnosno 20 posto maloprodajne mreže bivšeg “C marketa”, a rok za prodaju nekretnina je 14. travnja

Delta je objavila da prodaje 69 objekata, odnosno 20 posto maloprodajne mreže bivšeg “C marketa”. U danu kada ističe rok za prodaju nekretnina – 14. travnja, pred Trgovinskim sudom zakazano je ročište po tužbi malih dioničara protiv firme “Primer C”, koja stoji iza kupnje “C marketa”.

Miroslav Mišković objavio je oglas u  novinama o prodaji oko 40.000 kvadrata ekskluzivnih nekretnina i oko 150.000 kvadratnih metara zemljišta na atraktivnim lokacijama.

Zainteresiranima nudi skladišni prostor na tridesetak lokacija u Beogradu, objekte po Srbiji, odmaralište na Zlatiboru, zemljište u Novom Sadu, piše B92.

«Dućani se ne zatvaraju, već prodaju kako bi kapital koji je zarobljen u nefunkcionalnim nekretninama usmjerili u razvoj maloprodaje», priopćili su iz kompanije.

Kako je za B92 potvrđeno u sudu, oni od Miškovića traže nadoknadu štete u iznosu od šest mlijardi dinara, jer smatraju da su prevareni prilikom kupnje toga trgovačkoga lanca.

Delta je odbila komentirati tužbu dok traje sudksi spor. (Bankamagazine)