Ekološki sok od aronije i ekološki sok od nara novi su članovi obitelji Dida Boža, dostupni na policama trgovina u bocama od 0,75 litara. Pripremljeni su od ekološki uzgojenih plodova i sadrže samo prirodno prisutne šećere, a zahvaljujući prehrambenim blagodatima aronije i nara u trenu revitaliziraju i osvježavaju te poput štita čuvaju organizam.

U svakoj boci ekološkog iscijeđenog soka od aronije Dida Boža nalazi se oko 900 plodova aronije, moćne biljke koja je poznata po svojoj snažnoj ulozi u pročišćavanju organizma od štetnih tvari te jakom antikancerogenom djelovanju.

Aronija je snažan antioksidans koji usporava proces starenja i razvoj kroničnih bolesti, a blagotvorno djeluje na cirkulaciju i krvožilni sustav, ublažava migrene i glavobolje, snižava krvni tlak te podiže cjelokupni imunitet organizma.

Ekološki iscijeđeni sok od nara Dida Boža donosi snagu oko 4.500 sićušnih bobica, dobivenih iz sedam do osam plodova nara. Taj je plod čuven kao antioksidans koji blagotvorno djeluje na snižavanje krvnog tlaka, potiče cirkulaciju i pokretljivost mišića te sprečava prijevremeno starenje kože i čini kožu elastičnijom.

Novi sokovi smješteni su na policama trgovina dm-a, Konzuma, Kauflanda i Plodina u bocama od 0,75 litara. Cijena ekološkog soka od nara kreće se od 30,99 do 33,99 kuna, dok je cijena ekološkog soka od aronije od 75,99 do 77,99 kuna.