Agenciji za odnose s javnošću IM&C od početka svibnja pridružila se Dijana Jendrašinkin koja će na funkciji direktorice strateških komunikacija biti fokusirana na daljnji razvoj i učinkovito objedinjavanje svih poslovnih procesa unutar agencije, izvijestili su iz IM&C-a.

Dijana Jendrašinkin u IM&C dolazi iz PR agencije Premisa. U poslovnoj karijeri devet je godina radila kao novinar, od čega na Hrvatskoj radio televiziji  četiri godine te u Večernjem listu pet godina.

Urednica Informativnog programa na županijskom Radiju Koprivnica bila je od 2001. – 2005. godine kada prelazi u sektor odnosa s javnošću.

Tri je godine bila pomoćnica direktora za Odnose s javnošću farmaceutske tvrtke Belupo.

Nakon toga postaje izvršna direktorica Korporativnih komunikacija i direktorica odnosa s javnošću Podravke. Glavne zadaće su joj bile interno i eksterno komuniciranje Podravke s naglaskom na koordinaciju rada s medijima, uređivanje novina Podravka te kvalitetnije web komuniciranje tvrtkinih brendova (Coolinarika portal).

Diplomirala je novinarstvo na zagrebačkom Fakultetu političkih znanosti, a znanja i vještine kontinuirano usavršavala na brojnim radionicama i seminarima. Diplomirala je i na Londonskoj školi za odnose s javnošću (LSPR).