Distributivno-logistički centar u Šimanovcima bit će gotov u lipnju

Uz ovo ulaganje, nizozemska tvrtka kupila je i objekt na parceli od 3,5 hektara pa će u ovom mjestu njihove ukupne investicije iznositi oko 20 milijuna eura

Nizozemska kompanija CTP Invest je u industrijskoj zoni u Šimanovcima na površini od 2,5 hektara započela izgradnju distributivno-logističkog centra, a završetak se očekuje polovinom ove godine.

Uz ovo ulaganje, nizozemska tvrtka kupila je i objekt na parceli od 3,5 hektara pa će u ovom mjestu njihove ukupne investicije iznositi oko 20 milijuna eura.

Željko Trbović, predsjednik općine Pećinci (otprilike 45 kilometara udaljene od Beograda), kaže kako ne jenjava zanimanje kompanija za tu općinu. Kako je istaknuo, stalno obilazi gradilište i razgovara s investitorima kako bi se upoznao s njihovim planovima, ali i pomogao da se što prije riješe eventualni problemi.

Vlatko Đuriček, direktor kompanije CTP Invest rekao je medijima kako očekuje da radovi na distributivno-logističkom centru budu završeni sredinom godine.

“Trenutačno gradimo objekt od 14.110 četvornih metara za našeg klijenta i očekujemo da radovi budu završeni u lipnju. U planu su i nove investicije. Uvijek naglašavamo kako ovo nisu samo naši, već i projekti općine Pećinci, jer bez njih ništa ne bismo mogli napraviti”, napomenuo je Đuriček.

Osim objekata u Općini Pećinci, CTP invest je u fazi realizacije projekata i u Novom Sadu, Kragujevcu i Novim Banovcima, ukupne površine od oko 150.000 četvornih metara i investicijske vrijednosti od oko 100 milijuna eura.