Bliži se kraj ljeta. Pregledavamo jesenske trendove i stvaramo planove za nove godišnje odmore. Povratak u svakodnevnu rutinu nikome nije drag, ali može biti lakši kada u njega uvedemo neke nove zabavne i korisne rituale.

Svakoj je ženi bitno da njena jutarnja šminka bude postojana što je lako postići odabirom pravilne podloge.

Primer, odnosno, podloga za postojanu šminku postao je nezaobilazan korak koji briše probleme lošeg izgleda ili osjećaja na koži nakon višesatnog nanošenja make-upa. Nanosi se nakon hidratantne kreme, odnosno po završetku njege lica kako bi koža izgledala besprijekorno, a šminka potrajala cijeli dan.

Nivea je pri tome mislila na sve jer s Nivea Make-up Care Expert Hydra Primerom vaša će šminka cijelog dana izgledati baš onako kako ste i zamislili na početku dana.

Nivea Make-up Care Expert Hydra Primer s inovativnom formulom za intenzivnu hidrataciju pruža idealnu podlogu za nanošenje šminke. Obogaćen je bademovim uljem i ekstraktom nevena te je tako pogodan posebno za suhu i osjetljivu kožu. Pri nanošenju Nivea Make-up Care Expert Hydra Primer brzo se upija u kožu i izrazito je lagan što koži daje zdrav sjaj.

Nivea Make-up Care Expert Hydra Primer usavršava ten i omogućava dugu postojanost šminke, zahvaljujući laganoj teksturi brzo se upija nakon nanošenja, hidratizira kožu uz pomoć bademovog ulja i ekstrakta nevena te pruža osjećaj glatke i meke kože.

Preporučena maloprodajna cijena Nivea Make-up Care Expert Hydra Primera u pakiranju od 50 ml je 49,90 kuna.