Slavonski “pršut” stigao je u više od 100 Sparovih trgovina

Tvrtka Žito nedavno je predstavila novu liniju proizvoda Dobro kroz intenzivnu medijsku kampanju.

Prepoznavši kvalitetu proizvoda Dobro, SPAR je odlučio pružiti priliku ovim proizvodima na policama više od 100 Sparovih trgovina, od toga u 19 Interspar hipermarketa i više od 80 Spar supermarketa.

Kupcima će do kraja tjedna u svim Sparovim trgovinama biti ponuđeno 11 artikala iz asortimana Dobro, od slanine do slavonskog “pršuta”. Deset proizvoda su tzv. “slice”, odnosno rezani i pakirani, a Slavonsku salamu u komadu možete pronaći na odjelu delikatesa.

Proizvodi blagog okusa i s minimalnim udjelom soli, bez pojačivača okusa, umjetnih bojila, soje i glutena nesumnjivo će vrlo brzo oduševiti gurmane i proširiti delikatesnu ponudu u Spar i Interspar trgovinama.

Izražavajući zadovoljstvo postignutim dogovorom, predsjednik uprave Spar Hrvatska, gospodin Helmut Fenzl je izjavio: “Drago nam je da dugogodišnjem partneru Žito možemo pružiti podršku u ovom projektu i otvoriti put do još više Sparovih kupaca. Želim im puno uspjeha!”

Gospodin Fenzl je otkrio da će sredinom lipnja posjetiti proizvodne pogone Žita i sam se uvjeriti da je Dobro – dobro za Sparove kupce.