Don Don kupio dio imovine Žitoprometa

Don Don posluje u Srbiji od 2008. godine, i od tada do danas u pekarsku industriju te zemlje kompanija je uložila više od 60 milijuna eura

Pekarska tvrtka Don Don preuzela je pogon pekare Žitoprometa na lokaciji u Zaječaru. Zaječarski proizvođač kruha i peciva ima dugu tradiciju, ali posljednjih je godina u poslovanju nagomilao gubitke, prenosi portal ekapija.com.

“Don Don je pokrenuo odgovarajući postupak za nastavak obavljanja djelatnosti u tom proizvodnom pogonu. Kompanija će nakon ishođenja potrebne dokumentacije i suglasnosti od nadležnih državnih organa započeti proizvodnju i preuzeti dio radnika”, navode u tvrtki.

Prema pisanju ekapije, stanje u kojem je zatečena imovina Žitoprometa izazov je za Don Don i zato je potrebno uložiti znanje, iskustvo, energiju i novac da bi se vratio stari sjaj zaječarske pekare. Sa cjelokupnom su situacijom upoznati i radnici i s njima su obavljeni prvi razgovori

Don Don posluje u Srbiji od 2008. godine, i od tada do danas u pekarsku industriju te zemlje kompanija je uložila više od 60 milijuna eura. U vlasništvu ove kompanije su brendovi Tvojih 5 minuta i Naše zrno.