Hrvatsko društvo bolesnika s rakom prostate (HDBR) i renomirani chefovi Braco Sanjin, Hrvoje Zirojević i Ivan Pažanin 28. siječnja u restoranu The Loft u Westgate Shopping Cityju organiziraju donatorsku gala večeru pod nazivom “Trio fantasticus za njega”.

Donatorska gala večera održat će se u sklopu akcije “Svi za njega” Hrvatskog društva bolesnika s rakom prostate (HDBRP). Cilj joj je prikupiti sredstva za rad Udruge čije akcije žele povećati svijest o važnosti pregleda koji omogućuje rano otkriće raka prostate kao najučestalijeg zloćudnog tumora kod muškaraca u Hrvatskoj.

Na gala večeri sjajne mediteranske delicije u pet sljedova pratit će vina domaćih vinara – Vinarije Trapan, Galić Vina, BIBICh vina i Saints Hills Vinarije te desertno vino proizvedeno od prosušenog grožđa najkvalitetnijih dalmatinskih sorti – Tomić Petar Hektorovich 2016.

Za vrhunski glazbeni ugođaj svojim sjajnim vokalnim izvedbama uz pratnju klavira pobrinut će se Gabrijela Hrženjak, naša poznata solo pjevačica, a voditelj kroz večer bit će Milan Majerović-Stilinović.

Na donatorskoj večeri okupit će se čelni ljudi medijske i FMCG industrije te članovi Hrvatske gospodarske komore i Američke gospodarske komore u Hrvatskoj. Svi zainteresirani, koji žele pomoći ovoj akciji te istovremeno uživati u eno-gastronomskim delicijama uz profinjeni glazbeni program svoje mjesto na večeri mogu osigurati uplatom na račun: Hrvatsko društvo bolesnika s rakom prostate, Kačićeva 15a, 10000 Zagreb, IBAN: HR8523400091110791095, Opis plaćanja: Donacija, Iznos: 500,00 kn za jedno mjesto te unosom svojih podataka nakon uplate na link.