Tvrtka Dr. Oetker predstavila je novost u ponudi boja i dekora na hrvatskom tržištu – Dr. Oetker Boje za kolače u pojedinačnim pakiranjima.

Pored već poznatih boja za kolače u velikom pakiranju s više boja, Dr. Oetker od sada nudi i pojedinačna pakiranja boja uključujući i novu crnu boju.

Dr. Oetker Boje za kolače prirodne su i jestive boje te idealne za bojanje različitih slastica poput torti, krema ili keksa. Ovisno o količini dodane boje, tonovi mogu varirati od nježnih i pastelnih do jarkih i životnih boja.

Koriste se jednostavno i lagano, a sve što treba napraviti je pomiješati ih s kremom, šlagom, biskvitom ili tijestom i pustiti mašti na volju jer Dr. Oetker boje za kolače pružaju beskrajne mogućnosti za kreativnost u izradi slastica.

Boje za kolače dobro će doći svima koji žele svojim slasticama dati maštovit i jedinstven izgled te izraziti svoju kreativnost pri ukrašavanju slastica. Ovi proizvodi zasigurno će razveseliti i najmlađe, koji će se uz vesele Dr. Oetker boje za kolače i sami rado priključiti u izradu slastica.

Boje za kolače mogu se pored ukrašavanja iskoristiti i kod pečenja raznih slastica jer su stabilne u pečenju. Jedno pakiranje dovoljno je za 500 g tijesta ili biskvita, odnosno 500 ml kreme ili šlaga.

Dr. Oetker Boje za kolače u pojedinačnom pakiranju inovacija su na domaćem tržištu, a dostupne su u pet boja: plavoj, žutoj, crvenoj, zelenoj i crnoj. Njihova praktična ambalaža omogućava lakše doziranje u odnosu na tekuće boje.

Dr. Oetker Boje za kolače mogu se pronaći u trgovinama po neobvezujućoj preporučenoj MPC cijeni od 7,49 kn.