dr-oetker-ciobar-cokoladno-srceVeć dugi niz godina Ciobar vruća čokolada omiljeni je čokoladni napitak u hladnim zimskim danima, a sada Dr. Oetker predstavlja nešto novo i  neodoljivo – Ciobar čokoladno srce.

Tradicionalna talijanska receptura, pomno odabrani sastojci te punoća okusa najfinije čokolade svakome će donijeti poseban užitak. Ciobar čokoladno srce kolač je koji se priprema brzo i jednostavno te će zasigurno i početnicima izmamiti osmijeh na lice.

Pakiranje Ciobar čokoladnog srca sadrži mješavinu za tijesto, gotovu kakao glazuru i kalupiće (modlice) za pečenje, a sve što je potrebno dodati su dva jaja.

Nakon što se smjesa zamuti potrebno je napuniti kalupiće i staviti ih u pećnicu na osam minuta. Kako bi zadržali kremasti sadržaj u sredini – čokoladno srce, kolače je najbolje poslužiti dok su još uvijek topli.

Idealan za sve ljubitelje čokolade, svojom atraktivnom i prepoznatljivom plavom ambalažom Dr. Oetker Ciobar čokoladno srce prati liniju Ciobar vruće čokolade kako bi temeljem njezine prepoznatljivosti i kvalitete brže osvojio srca potrošača.

Preporučena MPC Dr. Oetker Ciobar čokoladnog srca iznosi 17,90 kn.