Dr. Oetker desertni preljevi

Preljevi uz koje deserti postaju još ukusniji i privlačniji
Tvrtka Dr. Oetker, hrvatskom je tržištu predstavila Dr. Oetker desertne preljeve u tri neodoljiva okusa: čokolade, jagode i toffee karamele. Preljevi imaju visokovrijednu recepturu bez umjetnih boja s kvalitetnim sastojcima koji pružaju potpun gastronomski užitak. Mogu se koristiti za zaslađivanje i ukrašavanje sladoleda, palačinki, kolača, pudinga, voćnih salata i drugih deserata, a mogućnosti za kombiniranje su neograničene.

Uz Dr. Oetker desetne preljeve deserti će postati još ukusniji, a usto će i vrlo privlačno izgledati. Praktična ambalaža Dr. Oetker desertnih preljeva omogućuje lagano doziranje i uporabu bez opasnosti od curenja.

Dr. Oetker desertni preljev s okusom jagode ima čak 35,5 posto udjela jagode i stoga je jedinstven na tržištu. Ukoliko svom omiljenom desertu želite dati dašak okusa ljeta, s desertnim preljevom od jagode nećete pogriješiti. Sladak okus i neodoljv miris ovog preljeva probudit će vaša osjetila i pružiti neodoljiv užitak.

Dr. Oetker desertni preljev s okusom čokolade pravi je izbor za one koji žele svoj omiljeni desert učiniti još ukusnijim i bogatijim. Visokovrijedni sastojci i odličan okus ovog preljeva zadovoljit će i najzahtjevnije ljubitelje čokolade.

Dr. Oetker desertni preljev s okusom toffee karamele prava je poslastica za one koji žele uživati u profinjenom okusu koji savršeno pristaje uz razne vrste deserata. Vašem omiljenom sladoledu ili palačinkama dat će okus koji nećete moći zaboraviti.

Preporučena MPC Dr. Oetker desertnog preljeva iznosi: 11,50 kn.