Praktična inovacija za jednostavnu pripremu omiljenih slastica

Za sve slatkoljupce koji uživaju u omiljenim kolačima i tortama, Dr. Oetker nadopunio je svoju Special Puding liniju, pudingom primamljivog mirisa i okusa kokosa. Dobro je poznato da su torte, kocke i rolade od kokosa neizostavne slastice u toplim mjesecima koji su pred nama, a za bržu i jednostavniju pripremu, koja uvijek uspijeva, tu je Dr. Oetker Special Puding za kokos kocke.

Dr. Oetker Special Puding za kokos kocke pruža posebno bogatu i pjenastu teksturu prilagođenu za kreme za kolače, zadržavajući nadaleko poznati okus vrhunskog Dr. Oetker pudinga.

Puding krema s okusom kokosa idealna je za kremaste kolače s biskvitom jer je njena glavna odlika, osim odličnog okusa, idealna konzistencija za rezanje i visoka kvaliteta zbog koje su Dr. Oetker pudinzi omiljeni među svim generacijama.

Samo jedan biskvit i jedan paket slatke tajne – Special Pudinga za kokos kocke, stvorit će kolač koji daje puninu okusa laganog i ukusnog deserta.

Dr. Oetker Special puding za kokos kocke zbog svoje pjenaste strukture i raskošne arome idealan je kao samostalan desert, ali je odličan i u kombinaciji sa svim vrstama biskvita i keksa. Ovo je mala tajna koja amaterske slastičare pretvara u prave profesionalce. Budite kreativni i ukrasite slastice čokoladom, šlagom ili listićima svježeg kokosa.

Dr. Oetker Special puding za kokos kocke, prepoznatljive vrhunske Dr. Oetker kvalitete, odlikuje se atraktivno velikim pakiranjem uz odličan omjer cijene i količine pakiranja od čak 80 g.

Preporučena neobvezujuća maloprodajna cijena Dr. Oetker Special Pudinga iznosi 5,99 kuna.