Dr. Oetker Super kaša Jabuka – cimet i Brusnica

Potrošači se sve više okreću zdravoj prehrani i aktivnom stilu života, no uz današnji brzi i stresni životni tempo, teško je pronaći pet minuta za sebe i vrijeme za pripremu zdravog, hranjivog i ukusnog obroka.

U svojoj čarobnoj kuhinji inovacija Dr. Oetker je osmislio savršeni recept, prilagođen modernom i užurbanom načinu života te konstantnom nedostatku vremena.

Naime, nakon tri neodoljiva, postojeća okusa od čokolade, vanilije i maline, koja su već osvojila ljubitelje slatkih obroka, na police trgovina stižu dva potpuno nova i popularna okusa: Super kaša Jabuka – cimet i Super kaša Brusnica!

Novi okusi savršeno upotpunjuju postojeći asortiman te slijede provjerenu i uspješnu recepturu zbog kojeg su Dr. Oetker Super kaše postale toliko popularne i obožavane među potrošačima.

Također, savršen okus, brzina i jednostavnost pripreme te neizostavne chia sjemenke s visokom nutricionističkom vrijednosti, koje su u posljednje vrijeme veliki hit u prehrani, glavne su odlike ovog super proizvoda.

Kao i ostali okusi Dr. Oetker Super kaše, omiljena jabuka u kombinaciji s egzotičnim cimetom te primamljiva brusnica idealne su kao doručak koji daje energiju te pruža osjećaj sitosti, međuobrok koji se bez problema može pripremiti i na poslu ili kao lagana večera.

Dr. Oetker Super kašu dovoljno je preliti sa 125 ml kipuće vode, promiješati, pustiti je da odstoji samo 3 do 5 minuta i ukusan obrok je spreman!

Više nema potrebe za preskakanjem najvažnijeg obroka u danu te će svaki dan koji započnete sa Super kašom biti – super!

Preporučena neobvezujuća maloprodajna cijena Dr. Oetker Super kaše iznosi 4,99 kuna.