Dr. Oetker Super kaša

dr-oetker-superkasa-cokoladaPrepoznatljiva kvaliteta dolazi kao jednostavan i ukusan obrok uz dodatak chia sjemenki.

Zbog ubrzanog načina života često se preskaču obroci, navika koja nije dobra za organizam jer izbalansirani obroci osiguravaju energiju za uspješan radni dan.

Dr. Oetker predstavlja brz, jednostavan, a istovremeno dobro izbalansirani obrok u tri primamljiva okusa – Dr. Oetker Super kaša uz koju doručak, međuobrok ili lagana večera postaju vrijeme za uživanje.

Porcija Dr. Oetker Super kaše zadovoljava potrebe današnjeg urbanog i zaposlenog načina života. Odvojite vrijeme za sebe, napravite svoju ukusnu zobenu kašu i uživajte u novom trendi obroku.

Osim ukusnog doručka, zobena kaša može se pripremiti u bilo koje doba dana jer pruža osjećaj sitosti i cjelovit je obrok uz dodatak chia sjemenki.

dr-oetker-superkasa-malinaDr. Oetker Super kaša dolazi u tri okusa. Malina za ljubitelje voćnih okusa, mnogima najdraži božanstveni okus čokolade i nezamjenjiv okus vanilije u kombinaciji s chia sjemenkama koje u zadnjih nekoliko godina predstavljaju pravi hit u prehrani.

Instant kaša jednostavna je za pripremu. Potrebno je odvojiti 3-5 minuta, uz dodatak 125 ml kipuće vode i obrok je spreman. Više ne morate preskakati najvažniji obrok u danu niti razmišljati što ukusno pojesti za međuobrok ili laganu večeru.

Uz Dr. Oetker Super kašu jedino vam ostaje odabir koji okus Super kaše ćete odabrati.

Dr. Oetker Super kaša dolazi u pakiranju od 50 g i MPC 4,49 kn.