Drele i Žuja izazivaju na dvoboj

Ljubitelji Žuje u sportskom dvoboju s Dreletom, Reneom Bitorajcem i Mariom Petrekovićem

Ožujsko pivo u povodu osmog rođendana Mercator centra u Vukovarskoj ulici 269b svim ljubiteljima Žuje pripremilo je zabavne sportske igre u društvu Davora Dretara Dreleta, Renea Bitorajca i Marija Petrekovića. Tako su svi ljubitelji omiljene Žuje imali priliku izazvati Dreleta na dvoboj u zabavnim sportskim disciplinama.

Drele je poput profesionalnog sportaša imao i stručni stožer koji su činili Mario Petreković i Rene Bitorajac. Mario se posebno potrudio kako bi motivirao Dreleta na pobjedu, a on nije popuštao ni u jednoj disciplini. Ljubitelji Žuje imali su priliku Dreleta izazvati u sljedećim disciplinama: napucavanju lopte u koš, stolnom nogometu, tehniciranju loptom, golfu i vožnji romobilom. Uz pomoć prijatelja Marija i Renea, Drele se posebno pripremao za ovo natjecanje, a najdraža mu je disciplina vožnja romobilom.

Mario i Rene svoju su kondiciju već imali priliku dokazati u ulogama akcijskih junaka u Žujinom televizijskom spotu i pokazali su se kao idealna podrška prijatelju Dreletu. Tu je veliku ulogu odigrala i omiljena Žuja koja je obilježila ovo prijateljstvo te Dreleta, Marija i Renea uvijek dovodi u nove zabavne situacije.

Zabava je bila zajamčena i svim posjetiteljima slavljeničkog Mercator centra koji su prilikom kupnje Ožujskog piva osvajali vrijedne darove, a svako natjecanje u dvoboju s Dreletom bilo je nagrađeno smijehom i pljeskom mnogobrojne publike, ali i darovima Ožujskog piva.