euro-2012-tisak-album-dresovi-za-djecuSve što je potrebno je popuniti službeni Euro 2012 album i donijeti ga na bilo koji kiosk Tiska

Povodom Europskog nogometnog prvenstva na svim kioscima Tiska od travnja je dostupno 560 originalnih sličica nogometaša iz 16 nogometnih reprezentacija koje sudjeluju na europskom nogometnom prvenstvu EURO 2012.

Sa sve bližim datumom početka prvenstva raste napetost, a uzbuđenim navijačima koji vjerno skupljaju sličice Tisak je priredio posebno iznenađenje.

Svakom donosiocu popunjenog službenog Euro 2012 albuma te popunjenog i isprintanog kupona dostupnog na web stranici na bilo koji kiosk Tiska, poklanja se originalni dječji dres hrvatske nogometne reprezentacije. Jedinstveni kupon dostupan je putem internetske stranice Tiska u razdoblju od 5. do 12. lipnja.

Procedura je vrlo jednostavna. Popunjeni službeni album i isprintani kupon dostavljaju se na kiosk Tiska, a na istom se kiosku kroz par dana podiže originalni dječji dres hrvatske nogometne reprezentacije uz povrat popunjenog albuma, ističu iz Tiska.