Dolce Cremi con mascarpone i Dolce Double Dream najsjajnije su zvijezde Dukatovih mliječnih deserata

Za sve sladokusce i istinske ljubitelje talijanskih slastica, Dukat je predstavio čak pet novih proizvoda u svojoj liniji premium mliječnih deserata Dukat Dolce. Nove kombinacije najfinijih sastojaka i okusa oduševit će i najistančanija nepca.

Uz Dukat Dolce mousse od čokolade, slatkog začetnika linije Dukat Dolce, koji već više od 20 godina oduševljava potrošače svojom jednostavnošću i bogatim okusom najfinije čokolade, Dukat je predstavio i Dukat Dolce Double Dream – čokoladni mousse podložen bogatom čokoladnom kremom.

Za dvostruki čokoladni užitak dovoljno je samo lagano promiješati čarobnu čokoladnu kremu s dna čašice s dobro znanim nježnim pjenastim moussom od čokolade.

No, kako se vrhunski deserti ne pripremaju samo od čokolade, Dukat je svoju premium liniju deserata obogatio slasnim desertima Dolce Cremi con mascarpone, vrhunskim desertima na bazi mascarponea i jogurta, podloženih kremama izvornih talijanskih klasika – tiramisu, toroncino, amarena ili limoncello.

Ovi lagani i kremasti deserti, u četiri nezaboravna okusa, pružaju sasvim novi doživljaj užitka na “talijanski način”, u kojima ovo ljeto zaista treba uživati.

Dukat Dolce Double Dream deserti dostupni su u čašicama od 100 g, po preporučenoj cijeni od 5,39 kn, a Dukat Dolce Cremi con mascarpone deserti dostupni su u čašicama od 125 g, po preporučenoj cijeni od 6,49 kn.