Tvrtka Valentić d.o.o. iz Sesveta, koja se bavi uvozom i distribucijom alkoholnih pića i vina, kao zastupnik tvrtke J.P. Chenet iz Francuske, ove će godine po prvi puta na hrvatsko tržište plasirati dva proizvoda iz portfelja ovog renomiranog francuskog proizvođača, a to su: MAGNUM (pakiranje od 1,5 litre) i ICE EDITION.

“Ukazana nam je čast da uz još nekoliko europskih država budemo jedni od prvih distributera koji će u svom prodajnom programu imati ograničenu seriju ICE EDITION-a, a također po prvi puta na hrvatsko tržište dolazi i MAGNUM pakiranje koje će za ovu priliku biti i posebno upakirano. Do sada smo u Hrvatskoj mogli pronaći nekoliko vrsta vina i pjenušaca od ovog proizvođača, ali nakon više od 20 godina, po prvi puta imamo iskorak uz dva potpuno nova proizvoda koji se pojavljuju u idealno vrijeme kako bi osvježili ponudu vinskih proizvoda u predstojećem blagdanskom ozračju”, poručuju iz tvrtke Valentić.

Ovi će se proizvodi moći pronaći u svim boljim trgovačkim lancima i vinskim kućama u Hrvatskoj po izuzetno prihvatljivim cijenama.