haljina-plidentaRobna marka Plidenta ima dva noviteta za svoje potrošače. Prvi novitet je novi, interesantan dizajn Plidente koji je na tržištu od travnja, a drugi je Plidenta na modnoj pisti, “haljina Plidenta”

Vjerujete li da se od tuba Plidente može dizajnirati, iskrojiti i “sašiti” prava, pravcata haljina? Dođite u Westgate Shopping City (ulaz 4, prizemlje, kod info pulta) i pogledajte Plidentinu kreaciju koju su dizajnirali Nikica Ivančević i Vjeko Franetović iz studija eNVy room za izložbu haljina od ambalažnih materijala, koju Institut za ambalažu i tiskarstvo organizira ususret Svjetskim danima ambalaže koji se održavaju u Splitu od 3. do 8. lipnja, navodi se u pozivnici Atlantic grupe.

Početkom travnja na tržištu su se pojavile prve Plidente u novom dizajnu. Nova neodoljiva Plidenta sad ima još atraktivniji 3D logotip i bolji fokus na funkciju zubne paste, a nove mogućnosti tiska omogućile su još kvalitetnije informiranje potrošača, koje će im olakšati izbor njihove omiljene zubne paste.

Novi dizajn Plidente posebno brine o ekološkom aspektu ambalaže. Ukupni volumen nove kutije je smanjen, ovisno o vrsti, od 18% do 25%.

Cijena Plidenti nije se mijenjala. Sve detalje novih ambalaža Plidente otkrijte na Facebook stranici Plidente. Hrvatska gospodarska komora dodijelila je ove godine Plidenti znak “Izvorno hrvatsko” za Plidentu Herbal, Pro-t-action i Triple Active, a znak “Hrvatska kvaliteta” za sve ostale Plidente, ističu iz Atlantic grupe.