Biotta od 1957. ima misiju sa svojim sokovima čovjeku vratiti djelić prirode. Prilikom proizvodnje vodi se računa o ekološkim smjernicama, standardima kvalitete, ali jednako tako i o užitku u okusu.

Biotta sokovi su:

  • 100% prirodni,
  • 100% iz ekološkog uzgoja,
  • od 100% neposredno cijeđenog soka,
  • bez koncentrata,
  • bez dodanog šećera, boja, konzervansa i aroma,
  • bez dodatnih vitamina.

Biotta sokovi nude najbolje od ekološkog voća i povrća. Većina voća i povrća koje se koristi za proizvodnju Biotta sokova dolazi s lokalnih ekoloških farmi. Pažljivo odabrane sirovine podvrgavaju se strogoj kontroli, a zatim odlaze u proizvodni pogon u kojem se mnogi procesi još uvijek obavljaju ručno. Prirodni sokovi čistači su i regeneratori organizma. Vaš organizam opskrbit će svim potrebnim enzimima, vitaminima, mineralima, proteinima i ugljikohidratima neophodnim za vašu vitalnost i optimalno djelovanje imunosnog sustava. Sokovi od voća i povrća sadrže brojne ljekovite tvari koje imaju dubok i dugotrajan utjecaj na zdravlje. Čaša čistog voćnog soka jedan je od pet preporučenih dnevnih obroka voća i povrća dnevno.

Od klasičnih okusa, do voćnih noviteta trenutno je na našem tržištu dostupno tridesetak Biottinih sokova. Odaberite svog favorita.

Noviteti u Biotta ponudi
Biottina tradicija traje još od 60-ih godina prošlog stoljeća, no Biotta nas i danas svakodnevno iznenađuje svojim inovacijama i novim receptima. Posljednja je iz Biottine radionice izašla Vital linija sokova.

Donosimo vam Biottinu novu, inovativnu liniju funkcionalnih Vital sokova bogatih polifenolima, vitaminima A i C te željezom: Biotta Vital Imun, Biotta Vital Antioksidans, Biotta Vital Željezo i Biotta Vital plus. Samo 1 čaša (200 ml) bilo kojeg Vital soka zadovoljit će vaše dnevne potrebe za vitaminom C. Sokovi su napravljeni od visokokvalitetnog voća i povrća u savršenim omjerima.
– Biotta Vital Antioksidans inovativna je voćna mješavina od tamnog voća koja štiti vaše stanice od oksidativnog stresa i održava ih zdravima.
– Biotta Vital Imun bogat je vitaminima A i C koji doprinose normalnoj funkciji imunosnog sustava.
– Biotta Vital Željezo pomaže u smanjenju umora te potiče stvaranje crvenih krvnih stanica i hemoglobina. Sadrži ekstrakt lišća curryja koji je bogat prirodnim željezom.
– Biotta Vital plus čuva zdravlje vaših mokraćnih putova. Proantocijanidi iz brusnica djeluju kao dezinficijens i štite sluznicu mjehura, dok čaj od konoplje djeluje protuupalno, antispazmičko, smirujuće i opuštajuće.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!