rusmir-hrvic-i-enis-beslagic-001Poznati bosanskohercegovački glumac Enis Bešlagić i kompanija AS Group potpisali su jučer u Sarajevu ekskluzivni ugovor prema kojemu Bešlagić u idućih godinu dana postaje zaštitno lice tvrtke i njenih brendova, izvijestili su iz AS Groupa.

Ispred AS Group-a ugovor je na svečanoj konferenciji za medije potpisao član uprave Rusmir Hrvić, a premijerno su prikazani i novi spotovi za brendove Tajna, Tiru Liru i Zlatna džezva u kojima se pojavljuje i Enis Bešlagić.

Hrvić je naglasio kako je suradnja s Bešlagićem za kompaniju sasvim logična, jer dijele iste vrijednosti: “Naša grupacija je mlada, uspješna i prosperitetna, baš kao i Enis Bešlagić. Smatramo da ćemo, ukoliko udružimo snage i AS Group i Enis, ali i kompletna ‘Made in BiH’ priča, dobiti dodatan impuls i vjetar u leđa u promotivnom smislu. Enis na najbolji način promovira najveće vrijednosti Bosne i Hercegovine, naravno na njemu osoben način.”

Portfelj AS Group uključuje brendove poput Mastera, Kenta, Zlatne džezve, Espresso kafe, Kent petita, Domaćeg keksa, Divana, Štrudle, Begove čorbe, Stampija, a od novijih robnih marki u ponudi su i Tiru Liru čokolade i mješavine začina Tajna.

Sjedište AS Group je u Tešnju, a zapošljava oko 1000 radnika u tvrtkama AS, Vispak, Napredak i Vemal.