9.6 C
Zagreb
Nedjelja, 23. veljače 2020., 23:32

9. Međunarodna konferencija o učenju za poduzetništvo – ICEL9

Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski, organizira 9. Međunarodnu konferenciju o učenju za poduzetništvo – ICEL9. Konferencija će se održati u Hotelu Antunović 15. studenog 2019. godine, a glavna je tema: Nove perspektive u istraživanju, obrazovanju i praksi poduzetništva.

Svoje će poduzetničko iskustvo s gostima podijeliti glavni ovogodišnji govornici – Vitomir Tafra, mag. oec, predsjednik uprave EDUCATI grupe i g. Aleksandar Gavrilović, jedan od osnivača game development studija Gamechuck. Naši govornici podijelit će s posjetiteljima konferencije svoje bogato poduzetničko iskustvo u privatnom sektoru.

Poduzetništvo i poduzetnici od ključne su važnosti za dugoročni razvoj i rast naše ekonomije, kao i za zdravlje i prosperitet društva, a upravo Visoka škola Nikola Šubić Zrinski suvremenim obrazovnim i istraživačkim pristupom studentima omogućava vrhunsko poduzetničko obrazovanje i promiče suvremeni obrazovni i istraživački pristup (dualno poduzetničko obrazovanje – teorija i praksa).

Datum

15. stu 2019.

Vrijeme

Cijeli dan

Više informacija

Read More

Adresa

Hotel Antunović
Zagrebačka avenija 100a, Zagreb, Croatia
PRIJAVA
QR Code